EarthAngelFair-large

20 dingen die je moet weten over de Earth Angel Fair

1. De Earth Angel Fair midwinter retreat is in navolging van de eerste succesvolle fair waarbij we honderden geïnteresseerden te gast hadden.
2. Deze tweede editie is bedoeld om in de drukste tijd van het jaar ook tijd te nemen voor jezelf. Om naar naar binnen te keren en om inzichten en heling te verkrijgen. Tegelijkertijd kun je bijzondere(kerst) geschenken aan schaffen jezelf en je dierbaren.
3. De organisatie de Earth Angel Fair is in handen van Linda Goodings – De Aarde Engel. Haar missie is: “Samen deze wereld mooier te maken, hart voor hart!”
4. De Earth Angel Fair vind plaats aan het begin van de winter met de winter solstitium op 21 december 2014. Midwinter wordt ook wel Joel of Yule genoemd, dit is de kortste dag wanneer de nacht op zijn langst is.
5. Op 21 december 2014 staan er circa 50 Earth Angel Fair teamleden klaar om jou een magische midwinter dag te bezorgen.
6. De Earth Angel Fair wordt gehouden op een prachtige locatie: De Stay Okay in Soest.
7. Bij Stay Okay kun je overnachten! Zo kun je ook als je van verder komt genieten van de Fair en er een weekendje weg van maken.
8. De Earth Angel Fair start op zondag 21 december om 11:00 uur en duurt tot cira 17:30 uur.
9. Wanneer je tot de eerste 50 volwassen bezoekers behoort ontvang je een Goody bag.
10. De Earth Angel Fair bied een goed gevuld programma aan interessante meditaties, lezingen en workshops voor kinderen.
11. Ik- Linda Goodings van De Aarde Engel zal tijdens de fair een engelen spreekuur houden. Tijdens dit spreekuur kun je kosteloos een engelenkaart of boodschap van je engelen ontvangen.
12. Veel van de Earth Angel Teamleden werken en geven vanuit hun hart en geven aan goede doelen. De ‘Aarde Engelen’ op de fair aanwezig werken onder andere voor: Kansarme moeders in Afrika, Trade fair, Sea Sheperd en promoten natuurlijke lichaam- en verzorgingsproducten.
13. Earth Angel teamleden werken ook aan algemeen behoud van deze planeet en al haar bewoners. Door heling aan te bieden aan jou als bezoeker en door het doen van lichtwerk voor moeder aarde tijdens de vuurceremonie.
14. De Earth Angel teamleden leggen tegen 16.50 uur hun werk neer. We sluiten de dag af met een krachtig vuurritueel. De onderlinge verbondenheid wordt daarmee versterkt en verkregen inspiratie en inzichten worden gegrond.
15. Het verkregen knuffelkristal wint tijdens het vuurritueel aan licht en kracht. Dit positief geladen kristal kun je met je mee dragen in het nieuwe jaar.
16. Tijdens de dag krijg je voldoende tijd om gelijkgestemden te ontmoeten en vriendschappen te sluiten. Ontmoet elkaar in een gemoedelijke sfeer aan de bar, in het restaurant, op het terras of bij het vuur!
17. Je kunt veel over het thema ‘Aarde Engelen’ lezen op de website: www.earthangelfair.nl
18. In de voorverkoop zijn toegangstickets goedkoper dan aan de deur. Deze kun je bestellen via www. earthangelfair.nl/tickets of via het ticketkantoor.
19. De Facebook Pagina heeft meer dan 1200 likes en je kunt ons tegenwoordig ook vinden op Twitter. www.facebook.com/earthangelfair – www.twitter.com/EarthAngelFair. Like en volg ons!
20. Aan het eind van de dag zal je met hernieuwde inzichten en intenties het nieuwe jaar tegemoet treden.

Meer info: www.earthangelfair.nl 21 december 2014- save the Date