tt

Afsluitend ritueel – Despacho Ceremonie

Op 28 Juni is er ook weer de mogelijkheid voor bezoekers en standhouders om deel te nemen aan een afsluitend vuurritueel.
Het ritueel is een vast onderdeel van de Earth Angel Fair. Dit keer wordt er een Despacho ceremonie verzorgd. Margo van Innerpeace zal deze ceremonie grotendeels voor haar rekening nemen. Het ritueel start om 17:30 uur op het grasveld van de Fair.

Margo vertelt hoe het in zijn werk gaat:
Een krachtige Despacho ceremonie die transformatie met zich mee brengt.
Deze ceremonie stelt iedereen die daar aan deel wil nemen in staat om haar/zijn intentie of intenties duidelijk te maken aan de Spirits en aan Moeder Aarde.

Waar zou je aan kunnen denken; vragen hebben waar je maar geen helder over krijgt. Of zaken die je los wilt laten en waar je al zo lang mee wandelt, maar nu echt los wil laten!
Of wil je ondersteuning ontvangen voor het stuk waar je nu middenin zit. Dit kan allemaal in deze ceremonie verwerkt worden.

Voel je de behoefte om deel te nemen aan deze ceremonie kom dan even langs bij de tafel van Innerpeace .
(Innerpeace is gedurende de dag te vinden aan haar consulttafel op de eerste verdieping van het landhuis.)
Hier schrijf je op een stukje papier je intentie of intenties en dan vouw je hem dicht en doe je hem in de pot die daarvoor gebruikt wordt. De intenties worden niet gelezen door mij, dit is namelijk iets tussen jou en de spirits. Aan het einde van de dag zullen de intenties verwerkt worden in het offer wat gemaakt wordt tijdens het vuurritueel.
In het offer gaan natuurlijke materialen zoals; zaden van bomen, rozijnen dit alles om een dank uit te spreken naar de spirits en Moeder Aarde voor datgene wat wij mogen ontvangen of los mogen laten. Nadat het offer klaar is en gezegend is en zal het geofferd worden aan het vuur. Dan zal er een moment van stilte zijn om even je te verbinden met jezelf en te mogen ontvangen van het vuur. Ter afsluiting zullen de spirits en moeder Aarde woordelijk nog bedankt worden.
Hierna is er een mogelijkheid om nog even te blijven zitten bij het vreugdevuur. Iedere bezoeker en standhouder is van harte welkom bij dit vuurritueel

Het overige programma vind je hier:
http://earthangelfair.nl/programma/
http://earthangelfair.nl/lichtwerk-met-vuurritueel/
http://earthangelfair.nl/activiteiten-voor-kids/
E-tickets voor de fair zijn verkrijgbaar via: www.earthangelfair.nl/tickets/