archangel_michael_by_frangomes-d42es5p

Een boodschap van Aartsengel Michaël voor jou!

Een boodschap van Aartsengel Michael voor jou! (de lezer van dit bericht)De energieën zeer intens deze dagen. Veel mensen zijn onrustig, maken zich zorgen, zijn gestrest (soms zelf jaloers op wat anderen hebben) en/of ontwikkelingen fysieke klachten.
Ook ik merk in aanloop naar de fair, een tijd waarin ik druk ben, dat ik vatbaarder ben voor energieën om me heen. Ik neem stress gemakkelijk over en vooral de energie van jaloersheid komt energetische hard binnen deze dagen.
De combinatie van factoren kan ervoor zorgen dat je (ongewild) verder van jezelf verwijderd raakt waardoor lagere energieën makkelijker kunnen aanhaken.Wat kunnen we doen?
Ik besloot aartsengel Michaël om een boodschap te vragen.
Aartsengel Michaël laat weten dat het van belang is gefocust te blijven op het gewenste doel/ licht en liefde. In mijn geval is dat zoveel mogelijk licht, heling en liefde verspreiden d.m.v. de Earth Angel Fair op 21 december a.s.
Anderzijds hoop ik dat jaloerse mensen juist het inzicht krijgen dat wat ik (lees: het Earth Angel Fair team- want ik doe het echt niet alleen!) neerzet ook binnen hun bereik en mogelijkheden ligt. We zijn immers alleen één.
Daarom geloof ik ook niet in concurrentie. We zijn één: het is dwaas tegen ‘jezelf’ te strijden en juist door samenwerking kunnen we “bergen verzetten”. Dit is ook precies de bedoeling van de Earth Angel Fair en boodschap was van Johannes de Bultrug. (dit verhaal lees je op earthangelfair.nl onder het goede doel).

Aartsengel Michaël gaat verder en herinnert eraan dat het van belang is dat we goed voor onszelf zorgen. Vooral als lichtwerker/ Aarde Engel, Hsp-er zou je eraan moeten committeren om goed voor jezelf te zorgen. En juist nu wanneer tijden intens zijn; Trek je (zo vaak mogelijk) terug in de natuur of bezoek een waterbody. Een bad met zeezout doet ook wonderen . Neem tijd voor jezelf om alleen te zijn en te reflecteren. Zorg voor goede voeding en neem voldoende rust om in contact te blijven met je (hogere)zelf en jouw engelen.

Collectieve gedachten (angsten) “Dat er niet genoeg zou zijn voor iedereen” spelen logo-eventhierbij een rol. Maar we kunnen ervoor kiezen om gefocust te blijven op licht en liefde. Aartsengel Michaël laat weten dat wij niet vaak genoeg om (zijn) hulp vragen! Hij helpt graag bijvoorbeeld door angstkoorden te snijden en we kunnen ‘leunen’ op zijn kracht en steun. We hoeven echt niet alles alleen te doen! We zouden vaker om hulp moeten vragen wanneer we voelen dat dit wenselijk is. Binnen het Earth Angel Fair team gebeurt dit ook steeds vaker. We zijn collega’s (geen concurrenten) en helpen elkaar/steunen elkaar. Als jij groeit en groei ik <3  Dit is hoe het in mijn ogen ook moet zijn… Angels live in Unity!

Aartsengel Michaël wil je ook laten weten dat hulp vragen/bidden helpt. En hij moedigt je aan om dit te blijven doen. Er is een geen duisternis die niet overschaduwd kan worden door het licht en liefde!
Aangezien wij in essentie allen liefde zijn – hoeven we “alleen maar” onze (liefdevolle) zelf te blijven, met liefde voor onszelf te zorgen en ons licht voluit te blijven stralen. Dat verdrijft iedere angst en elke vorm van duisternis.

In licht en liefde,
Rev. Linda Goodings – De Aarde Engel.

Extra info:
– Werken met aartsengel Michaël: http://wp.me/p4lgtB-8o
– Angst Koorden snijden: http://wp.me/p4lgtB-1c

– De boodschap van Johannes de Bultrug: http://earthangelfair.nl/over/johannes-de-bultrug/

– Keep Calm and Ask Aartsengel Michaël meditatie event Michele: http://earthangelfair.nl/keep-calm-and-ask-aarstengel-michael/