6c51e0e0b57f6026613de91ca59265e1

De elementals zijn de geïncarneerde elven, pixies, feeën, gnomen, leprechauns (soort kabouter) zeemeerminnen, dolfijnen, eenhoorns en geïncarneerde dieren. De elementals hebben naast beschermengelen (die we allemaal hebben) ook feeën als beschermende spirits. Vaak hebben ze (van nature) roodachtig haar, varierend van rood naar roodblond.

Elementals herkennen ook veel van zichzelf in de geïncarneerde engelen maar er zijn wel een aantal duidelijke verschillen.
Waar engelen regels naleven nemen elementals deze over het algemeen niet zo nauw.
Engelen hebben geveerde vleugels, elementals vlinder of libellenvleugels. Deze zijn niet zichtbaar voor het gewone fysieke oog, maar wel voor het derde oog.

Over het algemeen zijn de elementals slank gebouwd (met uitzondering van de meer-engelen). Elementals zijn over het algemeen gevoelig voor verslavingen. Elementals denken ook vaak dat ze tot de wijze behoren, dit komt omdat ze door de eeuwen heel veel samengewerkt hebben. Ook de wijzen kunnen daarom goed opschieten met de elementals.  De elementals waren erbij t1604576_505012779611629_646643141_noen de heksen verbrand werden dus ze kunnen daar (onbewuste) pijn van meedragen.

Elementals hebben een ondeugende (bereid je voor op grappen) blik in hun ogen. Als elementals bewust manifesteren, zijn ze daar bijzonder goed in. Elementals hebben veel tijd alleen in de natuur nodig. Hoewel ze extrovert zijn in gezelschap zijn kunnen ze in de kern verlegen en op hun  privacy gesteld zijn. Claustrofobie onder de elementals is vaak een teken dat ze te lang binnen zijn. Het is dan niet verwonderlijk dat ze vaak professionele entertainers zijn, acteurs, musici en dansers. Enkele bekende elementals zijn o.a. Julia Robbers en Robin Williams.

Op de Earth Angel Fair vind je naast de elementals zelf ook elemental gerelateerde producten als kristallen, eenhoorns, elven creaties.