Wat zijn engelentekens ? En wanneer ontvang je deze tekens? 

De meest voorkomende engelentekens zijn muntjes, getallen, veertjes. Maar engelen tonen je 1380565_451533394968312_1347532707_nook regenbogen, wolken in de vorm van een engel en engelen plaatjes/ beeldjes. Engelen kunnen (net als overledenen) ook gebruik maken van geuren.  Bij engelen gaat dit om bloemen geuren. Ook de ‘toevalligheden’ die je tegenkomt op je pad zijn tekenen vanuit de hemel.

Om deze tekens te ontvangen hoef je alleen maar te vragen. Vraag je engelen om tekens en laat dan je verzoek los! Dit loslaten betekent dat je ‘verder gaat met de dag’ en niet op de engelen gaat zitten wachten. Tekens en berichten van engelen komen gemakkelijker bij je binnen wanneer je in een (ontspannen) ontvankelijke staat bent.  Als je op een reactie wacht dan ben je niet ontvankelijk.

Toen ik voor het eerst in contact kwam met engelenenergie heb ik de engelen gevraagd om mij tekens te geven. Als bewijs van hun bestaan! Ik kwam in die periode, vele witte veertjes tegen. Deze veertjes kwam ik tegen wanneer ik buiten liep. Maar ik kwam ze ook binnen in mijn huis en op onverwachte plekken tegen.  Soms dwarrelde ze letterlijk voor mijn gezicht langs! Ook mijn huisgenoten (die niets van mijn verzoek  wisten) kwamen in die tijd met witte veertjes naar me toe.  Zij vonden ze ook overal en ik kreeg ze met de boodschap. “Kijk een wit veertje voor jou!”

Op een dag ging ik boodschappen doen en was ik niet zozeer met engelen bezig. Toen ik mijn auto in stapte lag daar al een witte veer op het dashboard, Ik reed langs een (aartsengel michael) blauwe auto met nr 44 in het kenteken. In de winkel in de flessen automaat zat een witte veer. Bij de kassa moest ik  44,90 euro afrekenen. 4 is een engelen getal.  In dit geval kreeg ik ook een bericht van God. 90 staat voor: God vraagt je om je “life purpose”  niet langer uit te stellen. Ga aan het werk!!! Doe vandaag nog iets met je spirituele intresses. Je bent er klaar voor!  Door middel van getallen communiceren de engelen namelijk ook graag met je!

20130621_104051     998253_166383903542682_2065596950_n     20130621_102956
Met de tekens willen de engelen je laten weten dat ze in de buurt zijn. Klaar om jou te helpen!  Voor mij werken deze tekens soms als een reminder om de engelen om hulp te vragen of  zijn ze een bevestiging van een bepaalde keuze.

Engelen hebben humor! Een van de tekens die ik ooit kreeg kun je op deze foto zien. In de categorie hier kun je niet omheen! Op een dag liep ik in een winkel. Daar stond deze 20130730_145329levensgrote engel. Ze knielt en kijkt naar iets… op het plateau waar ze op staat hangt een wit veertje! En daar kijkt ze naar. Ik vind dit humor :).

Engelen kunnen je adviseren, steunen en helpen zodra je ze daartoe uitnodigt. Echter ze respecteren je vrije wil en kunnen dus niet helpen zonder jouw vraag.  Engelen kunnen wel tekens geven in de hoop dat jij ze opmerkt en er wat mee doet. Bijvoorbeeld om hulp vragen!

Wanneer je God en de engelen om hulp hebt gevraagd, is het belangrijk dat je er ook klaar voor bent om de hulp (direct) te aanvaarden. Wanneer er een deur voor je wordt geopend of je krijgt een bepaald advies dan is het belangrijk dat je dit zonder oponthoud opvolgt. Uitstel zorgt ervoor dat je de synchroniciteit met de goddelijke timing op dat moment verliest.

Wees ook zeer specifiek bij wat je vraagt. De engelen vragen om je overal bij te helpen is weinig zinvol. Het betekent dat je de engelen laat beslissen over jou vrije wil en de regie uit handen geeft. Dat is niet de bedoeling.

Een effectieve manier om met je engelen te werken is door ze s’morgens te vertellen wat je plannen zijn voor de dag en ze daarbij om hulp te vragen. Uiteraard kun je ook en vooral om hulp, steun en advies vragen op momenten wanneer je zorgen maakt . Of wanneer je tegen een situatie opziet.  Zorg wel dat je verzoek eindigt met een vraag (teken)!

Bron; Linda Goodings – De Aarde Engel