tree1

Geaard een artikel van Iris Boonstra

Een mooi artikel van Iris Boonstra- Dancing Butterflies een van de Earth Angel Fair teamleden:

Geaard

“Al spreek ik de taal van mensen en engelen – als ik de liefde niet heb, ben ik een galmend bekken of een schelle cimbaal.” (1Kor.13)

Zolang ik heb gehoord van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, chakra’s en energie, heb ik geprobeerd zo goed mogelijk te “aarden”.

En zeker, tot op zekere hoogte heeft het gewerkt. Van mensen en boekjes leerde ik, hoe ik mezelf kon gronden. Verbinding maken met de aarde via mijn eigen energie systeem. Prachtige wortels heb ik laten groeien. Schitterende plaatsen in de aarde gevonden, vol kristallen en edelstenen, om mijn wortels mee te laten versmelten.

En toch. En toch. Mensen bleven me zien als “zweverig”. Terwijl wat ik zag en dacht voor mij zo normaal was!

Op een moment hoorde ik via Doreen Virtue het woord “Aarde-Engel”. Mensen die zich vaak anders voelen dan anderen. Alsof ze op deze planeet afgezet zijn en zich afvragen wanneer ze weer worden opgehaald. Het leek, alsof het over mij ging!

Ik ging er over lezen en het werd me duidelijk. Een ziel zoals die van mij, is misschien echt wel van een ander soort stof gemaakt dan veel andere zielen op aarde. Deze ziel is niet alleen verbonden met de aarde, maar met veel meer plaatsen in het universum. Heeft misschien zelfs (onbewuste) herinneringen aan levens zonder menselijk lichaam, zoals bijvoorbeeld mijn beschermengel nu.

Gronding en aarding, kregen voor mij een heel nieuwe betekenis. Want naast wortels in de aarde, zal ik eeuwig ook wortels ergens anders hebben. Een plek die voor mij als Thuis voelt.

En deze “Roots”, die mogen er zijn. Ben ik voor sommige mensen dan een beetje zweverig en anders? Het is goed, ik kan er in vrede mee leven. Want mijn Thuis, dat is zweverig. Vol van Liefde en Licht.

En als ik de Liefde niet voel, ben ik een galmend bekken. Een schelle cimbaal. Zonder die Liefde, als een zinkend schip.
Iris 2014

www.earthangelfair.nl 21 december Stay Okay Soest