Mother_Earth_by_josephine101

Goed Bezig – Goede Doelen

Aarde engelen willen de aarde mooier achterlaten dan ze haar gevonden hebben. Ook tijdens de Earth Angel Fair slaan we de handen ineen kunnen slaan om heling en positieve intenties te sturen naar daar waar het nodig is. Dit met elkaar doen in het afsluitende lichtwerk en vuurritueel.

Maar dat is nog niet alles veel van Earth Angel Fair teamleden streven onder andere na om de aarde te behouden. We denken na over wat we doen en hoe we dat doen. We doneren vaak aan goede doelen en ieder geeft daar op zijn eigen manier invulling aan. Een paar mooie voorbeelden van hoe verschillende Earth Angel Fair teamleden dit doen binnen hun onderneming. Ik ben er trots op dat ik met dit soort mensen mag werken

foto 2Bengeltjesshop- Marieke Bunnink
De bengeltjes van Bengeltjes shop worden door kansarme moeders in Afrika met liefde en zorg gemaakt!

 

 

cadeutjesCadeautjes van Moeder Aarde – Karin en Xander hendriksCadeautjes van Moeder Aarde is naast een cadeauwinkeltje ook een officieel Fair Trade winkel. Zij hebben een collectie bijzondere cadeautjes die onder de voorwaarden van Fair Trade zijn gemaakt. Onder andere uit Thailand en India.

 

 

creative incenseCreatieve Incence – Michaël Kinkel en Carry Maria klein Gunnewiek
Creative-Incense is importeur, distributeur en producent van natuurzuivere wierook. De natuurzuivere wierookstokjes van Pure Incense worden eerlijk en handgemaakt in India. De werkplaats wordt gerund door een 200 jaar oud familiebedrijf. Van generatie op generatie worden stapels sandelhout, vanillepoeder en houtskool gemengd met zuivere etherische oliën. De stokjes worden met de hand gerold door 250 vrouwen. Ze worden betaald voor hun werk en ze doen het op een meditatieve manier.

Nura Nature – Danielle Smeijer10325178_718331278230409_3765401289055770921_n
Nura Nature biedt producten vanuit de Natuur aan. Lichaamsverzorging, linnenwas en schoonmaakmiddelen Producten die bijdragen aan een gezond milieu, fair trade, natuurlijk, biologisch, luxe, duurzaam, diervriendelijk én betaalbaar zijn. Vanuit de gedachte dat alles wat je eet, wat je ademt, wat je op je huid smeert, waar je je kleren mee wast, het kan allemaal direct uit onze leefomgeving gewonnen worden.
Nura Nature is de cirkel, wat goed voor jou is, is goed voor de natuur en andersom. Kortom een groen begin én een groen einde, dat maakt de cirkel rond.- Nurture your Nature

DeAardeEngelDe Aarde Engel – Linda Goodings
Maandelijks doneer ik vanuit mijn praktijk De Aarde Engel aan Sea Shepherd. En ook een deel van de opbrengsten van de midwinter Earth Angel Fair gaan weer naar Sea Shepherd.

Ik doe dit ter nagedachtenis aan: Johannes de Bultrug. Zij (bleek later) was aangespoeld. Doordat men haar niet heeft kunnen redden overleed zij op een zandplaat bij Texel in 2012. Zij had een bijzondere boodschap die ik graag wil uitdragen. http://earthangelfair.nl/over/johannes-de-bultrug/

Ook jij als bezoeker van de Earth Angel Fair draagt bij aan (deze) goede doelen . Dank je wel! Alleen al voor aanschaf van je E-tickets hiervan gaat weer een deel naar Sea Shepherd.
www.earthangelfair.nl – http://earthangelfair.nl/tickets/