OXYGEN VOLUME 13

Lichtmeester Jezus is (in mijn ogen) één van de grootste spirituele healers aller tijden. Hij demonstreerde meesterschap tijdens zijn leven door de vele miraculeuze helingen en door de opstandig.

Jezus is ook wel bekend als Jezus van Nazareth en Jezus Christus, was de zoon van Jozef en Maria. Hij wordt ook vaak aangeduid met de namen Jeshua of Yeshua.
Hij kwam zo’n 2000 jaar geleden om te helpen met de overgang naar het aquariustijdperk. Hij kwam in het vissentijdperk om licht in de duisternis te brengen, de spiraal van geweld (waarbij het ego de bepalende factor was) te doorbreken.

Jezus heeft op aarde vele mensen genezen. Overal waar Jezus kwam, werden de zieken uit de dorpen en steden bij Jezus gebracht. Jezus genas de zieken om zo de liefde van God te tonen.
De leer van Jezus was erop gericht niet alleen mensen iets te leren, maar om mensen op hem te laten lijken. Jezus was degene die mensen ‘aanstak’. Ze aanraakte en ze het licht, de christusenergie in zichzelf liet herkennen.
De indruk die hij maakte op mensen is ook terug te zien in de namen die hem werden gegeven: als de Messias, de redder, Christus, de verlosser, de wonderdoener.

De Christusenergie herinnert je aan je goddelijke oorsprong. Lichtmeester Jezus werkt graag met je bij zaken aangaande:

Heling op alle vlakken.
Door zijn aanwezigheid lost alles (wat je los laat) meteen op in het felle witte christus licht.
Goddelijke raad en sturing
Vergeving, schuldgevoel, angst en wrok
Liefde en troost
Jezus geeft je woorden als je daar om vraagt.
Communicatie met God
Geloof
Kleuren bij Jezus Christus: helder kristal wit en goud.
Kristallen: De Golden healer, Herkimer Diamant, zuivere Swarovski Kristallen.

Bron; De Aarde Engel, Opgestegen meesters -Doreen Virtue