logo-event

Keep calm and ask Aartsengel Michaèl

Aartsengel Michael is een krachtige gids en werkt door vele aarde engelen en lichtwerkers heen. Ook Michele Quaegebeur van Qamo geeft daar gehoor aan en zet een prachtig event neer in de vorm van een meditatie event in Den Haag.
Op de Earth Angel Fair tijdens het vuurritueel wat met verschillende Earth Angel Fair teamleden wordt neergezet zal Michele haar prachtige initiatief openen Michele vertelt:
Vuurritueel met AartsEngel Michaël
AartsEngel Michaël is er gewoon voor ons bij uitstek! Voor ons zielen in een menselijk lichaam. Doorheen alle aardse illusies van pijn en verdriet weten we nog niet gezamelijk dat we hulp kunnen inroepen doorheen de aanwezigheid van geweldige Lichtwezens als de Engelen. We hebben onze albekende eigen Engelen; de BeschermEngelen. Maar we hebben ook AartsEngelen die we kunnen inroepen om hulp. De krachtige AartsEngel Michaël en zeker onze BeschermEngelen zijn bij velen onder ons reeds aanwezig gedurende ons hele leven. Het is enkel een kwestie om hun signalen op te pikken.Tijdens mijn aandeel in dit prachtige vuurritueel tijdens de Earth Angel Fair zal ik de kracht die AE Michaël voor mij is als gids overdragen en delen in het ritueel genoemd:
In de Nieuwetijdsgeest is het heel belangrijk dat ik als Lichtwerker deze kracht doorgeef aangezien ik één van de vele mensen ben met Michaël als gids en ik dat gevraagd wordt als onderdeel van mijn Levensdoel of Levensmissie.De Earth Angel Fair is voor reeds een mooie opener om straks uitgebreid te gaan werken met o.a. deze energie tijdens het Meditatie-Event dat ik organiseer in Den Haag.
Engelenliefs,
MichèleVoor meer informatie en om je op te geven voor het meditatie event in Den Haag kun je terecht: www.un-imposed.com/events


We hopen je voor de opening te ontmoeten op de Earth Angel Fair op 21 december a.s. in Soest.
www.earthangelfair.nl


http://earthangelfair.nl/programma/