kinderenKinderen van nu spiegelen de ouders. Dit houdt in dat ze in hun kindertijd kunnen ontpoppen tot je persoonlijke leermeester. Zij geven je de kans om oud zeer te helen. Ze versterken zaken die je niet ziet of niet wilde zien, zodat je hiervan bewust wordt en dit (in jezelf) kunt helen.

De regenboogkinderen van nu zijn natuurlijke helers. Ze komen naar de aarde met een nieuw niveau van heling, liefde en bewustzijn. Hun helende en spiegelende eigenschappen kunnen zich al in de zwangerschap of daarvoor al openbaren. Hierdoor lijkt het voor jou dat de problemen ‘beginnen’, maar in feite wordt je een kans op heling geboden van oude zaken. Andersom werkt het ook in de zwangerschap kun je ook de helende energie van het kindje al sterk voelen.

De grootste uitdaging voor de ouders van deze kinderen is, in mijn ogen, dat zij bereid zijn om te leren en om het licht en de liefde in deze kinderen blijven zien. Omdat deze kinderen volledig zichzelf zijn, een met de bron, hebben zij er geen moeite mee jou je lessen te laten zien.
Voor deze kinderen is rust van belang, qua inrichting het beste als zij rustige kleuren om zich heen te hebben en natuurlijke/eerlijke materialen. Zij hebben het nodig om regelmatig buiten in de natuur te zijn. Buiten zijn laadt hen op en brengt hun energiehuishouding weer in balans.

Ik ben een Indigo, mijn oudste dochter is een kristalkind en mijn jongste is een regenboog. Mijn oudste doet haar afkomst echt eer aan, want ze sleept letterlijk de hele dag met kristallen en stenen. Mijn jongste heeft mij in mijn zwangerschap en in haar babytijd feilloos op onverwerkte stukken en karma gewezen. Waardoor ik deze heb kunnen helen en ik haar dankbaar voor ben.
Kristalkinderen zijn super sensitief, ze hebben net als mama, een ingebouwde leugendetector. Ze heeft het meteen door wanneer iemand geen goede bedoelingen heeft of als ze niet eerlijk zijn. Wat je ziet is wat je krijgt bij ons, geen verborgen agenda’s.

In mijn tweede zwangerschap en daarvoor, had ik al een sterk contact gehad met mijn jongste dochter. Ze liet mij weten hoe ze wilde heten en wanneer ze geboren zou worden.
Sofie, mijn tweede dochter, is een hele sterke en krachtige tante. Maar ook super sensitief. Zij was al meteen een spiegel voor mij. Zij toonde mij feilloos waar ik uit balans was. De ‘reflux’ die zij na enkele weken liet zien, bleken (mijn) allergieën. Allergieën staan voor grenzen stellen. Ook liet ze me zien waar ik op gebied van voeding nog kon bijsturen en upgraden.

De Aartsengel die nieuwetijdskinderen begeleid en steunt is Aartsengel Metatron.

Bron; Linda Goodings – De Aarde Engel

Op de Earth Angel Fair zijn diverse experts die werken met de kinderen van nu en hun ouders. Je kunt bij hen terecht met je vragen omtrent opvoeding, voeding en uitdagingen ‘van deze kinderen’. Er zijn verder lezingen en kinderactiviteiten.