thanky you

Meer dan 1000 likes = Gratis E- Ticket voor de Earth Angel Fair voor Jou!

Onze Facebook pagina heeft op 23 september 2014 meer dan 1000 likes!
Hier ben ik ontzettend dankbaar  voor.

Om iets terug te geven aan onze trouwe volgers en bezoekers van de Earth Angel Fair geef ik maarliefst 10 entree e-tickets weg voor de fair op 21 dec a.s!

Deze te-ickets zal ik verdelen onder de likers van de post  op de facebook pagina. Delen van de post mag natuurlijk ook! Dus wil jij een gratis e-tickets? laat je dan horen. Post je reactie op de facebook pagina www.facebook.nl/earthangelfair

Mijn dank gaat ook uit naar alle deelnemers, ik noem ze liever teamleden! Zowel van de eerste fair als de aankomende fair. Zonder hen was het dit event er niet geweest. Dank jullie – voor het vertouwen <3

Hartegroetjes Linda Goodings – De Aarde Engel pagina