9bcfdbaf0694a308b2ddd56851c47d62

Moge al jouw licht, in al haar kracht en voluit schijnen komend jaar!

Midwinter: Donkere dagen breken aan en buiten in de natuur wordt alles steeds stiller, kouder en donkerder. Na midwinter zullen de nachten weer korter gaan worden, en de dagen worden langer. De komende periode regeert de nacht en dit is bij uitstek de tijd om naar binnen te keren en de balans op te maken. Je mag deze aankomende periode ook rustig aan doen en nieuwe energie opdoen voor komend (voor)jaar.
Midwinter (Wintersolstitium – Yule) op zondag 21 december valt op de kortste dag, wanneer de nacht op zijn langst is. Het is het begin van de winter en de dag waarop het nieuwe zonlicht voor het komende jaar opnieuw geboren wordt. Midwinter staat dus symbool voor de terugkeer van het licht.De Earth Angel Fair die morgen plaatsvindt in Soest, staat geheel in het teken van Midwinter!
We vieren de terugkeer van en verspreiden van het licht. We helpen je gedurende de gehele dag ‘om naar binnen keren en de balans op te maken’ met onder andere lezingen en meditaties. Een team van readers en helers staan klaar om jou te helpen met persoonlijke inzichten en heling.Omdat de dagen rond midwinter staan bekend als dagen waarop men samen is met dierbaren en waarop cadeaus gegeven worden, staan andere Earth Angel Fair teamleden klaar om hun mooiste (kerst)geschenken aan te bieden.Tijdens het vuurritueel laten we los wat overgebleven is en aarden we verkregen inzichten. Ook spreken we intenties voor het nieuwe jaar uit om in het nieuwe jaar weer tot volle bloei te kunnen komen.
Het geheel heeft de intentie dat jouw vuur, in al haar kracht en voluit branden in het komende jaar.

Ik wens je een mooie midwinterperiode en met veel inzichten en wijsheid! En natuurlijk graag tot ziens op de Earth Angel Fair morgen bij de StayOkay in Soest! De Aarde Engel- Linda Goodings- www.earthangelfair.nl

Praktische info:
De fair is open voor bezoekers van 11:00 -17:30 uur. Aanvang van het vuurritueel is 17:00 uur.
Programma: www.earthangelfair.nl/programma/
E-tickets zijn tot morgen 10:00 uur nog te bestellen via: http://earthangelfair.nl/tickets/

Extra info:
Over het Vuurritueel:
www.earthangelfair.nl/voel-je-welkom-om-je-aan-te-sluiten-bij-het-vuurritueel-earth-angel-fair/
De balans opmaken met Aartsengel Jeremiël:
www.deaardeengel.wordpress.com/2014/11/26/de-balans-opmaken-met-aartsengel-jeremiel/