healingearthBen jij een Earth Angel, ofwel een Aarde Engel? Aarde engelen willen de aarde mooier achterlaten dan ze haar gevonden hebben.

Doreen Virtue introduceerde de term Earth Angels in haar boek Earth Angels. Onder dit begrip vallen zowel Lichtwerkers, Indigo’s, Kristalmensen als Hoog Sensitieve Personen.
Zij  hebben met elkaar gemeen dat ze allen het gevoel hebben dat ze hier niet thuis horen op onze planeet. Zij voelen zich anders, zijn zeer gevoelig en zijn daarom ook veelal gepest.

Iedereen op aarde heeft persoonlijke missies te leren, bijvoorbeeld geduldig zijn, vergeven en allen zijn we hier om ervaringen op te doen. Aarde Engelen hebben naast een persoonlijke missie een extra taak op zich genomen om deze planeet te helpen. Aarde Engelen hebben dus ook een wereldmissie.  Aarde engelen voelen zich aangetrokken tot  hebben talent voor heling, milieu activisme of dienstbaar zijn. 
Aarde Engelen zijn gevers en ze zijn zeer ambitieus.

Toch zijn Aarde Engelen zijn geen ‘saints’.  Zij kennen ook hun uitdagingen en zijn hier ook om levenservaringen op te doen en om persoonlijke lessen te leren. Uitdagingen die aarde engelen kunnen tegenkomen zijn onder andere aardings problemen, verslavingsproblematiek, gewichtsproblemen en relationele uitdagingen.

LIGHT WORKER-AngelsDoreen onderscheidt verschillende Aarde Engel types. Het is niet bedoeld om te labelen, maar meer voor de herkenning en een beter begrip van jezelf.
De spirituele waarheid is dat we allen een zijn. We komen allemaal van God’s mind.  Licht en de liefde heeft jou gecreëerd. En iedereen is van binnen, en in essentie, Liefde.

Je ziel kan verschillende levens hebben doorgebracht binnen verschillende sferen / realms.
Zoals bijvoorbeeld andere planten, binnen het engelenrijk of  in het elementalen rijk.
Binnen de verschillende sferen heb je gewerkt aan je persoonlijke en wereldmissie en ging je (her)ontdekken wie je werkelijk bent.

Hoe weet je nu of jij nu of je een Aarde Engel bent?

  • Je voelt je anders dan anderen en bent zeer gevoelig.
  • Je voelt je niet thuis op deze planeet.
  • Je kunt last hebben van allergieën of  gevoelig zijn voor chemische middelen of agressie.
  • Je hebt een onbestemd gevoel dat je hier bent met een (belangrijke) reden.
  • je kunt ook problemen hebben rond het creëren van overvloed of liefdevolle relaties.

De vier hoofdtypen Aarde Engelen zijn de:

Je bent misschien een wijze als je: Het weer kan beïnvloeden! Je gefascineerd bent door het oude esoterische Egypte, Griekenland, Atlantis, Lemurie of de maya’s. Goed bent in manifesteren, helen en een goede intuïtie hebt.

Je bent misschien een sterrenmens als je:  Houdt van gadgets, iets afwijkend aan ogen hebt zoals een bijzondere vorm of kleur. Houd van technologie, reiki. Misschien wel beelden hebt van een spaceship boven je! Eager bent om anderen te helpen maar een enigszins cool of ‘detached’ bent ten op zichtte van anderen.

Je bent misschien een geïncarneerde engel als je: een hartvormig gezicht hebt, vaak sorry zegt, mensen je vaak hun verhaal toevertrouwen. Geïncarneerde engelen hebben niet zelden overgewicht en mensen kunnen zeggen dat  je er engelachtig uit ziet. Je helpt en heelt graag anderen.

Je bent misschien een elemental als je: Ervan houdt om grappen uit te halen. Een keltisch uiterlijk hebt of bijvoorbeeld een pixie kapsel ;D. Als je houd van feestjes, de natuur, dieren, muziek en om het leven vieren.

Hiernaast zijn er de hybriden die weer combinaties zijn uit deze vier hoofdgroepen.
En er zijn nog wat bijzondere typen en dat zijn de Walk-ins, evoluerende zielen en de shape shifters. In de overige artikelen worden elk van deze sfeertypen uitgebreider omschreven.

Bron: Linda Goodings-  De Aarde Engel en diversen werken Doreen Virtue.