kind-sterrenSterrenmensen hebben eerdere levens hadden in de sterrenstelsels. Het zijn de engelen van de sterrenstelsels. Sterrenmensen zijn naar de aarde gekomen om dienstbaar te zijn en om het algehele stressniveau op aarde te verminderen.
Sterrenmensen houden niet van opvallen. Ze kleden zich over het algemeen ook niet opvallend.  Het zijn bijna  onopvallende ‘undercover’ earth angels die in het alledaagse leven daar zijn waar nodig. Ze kunnen politieagenten zijn, cassiere, medewerkers in een groot bedrijf maar ook die aardige behulpzame buurman.

Over het algemeen hebben sterrenmensen gemeen dat ze gek zijn op gadgets, een voorliefde hebben voor si-fi en programma’s als star wars. Sterrenmensen hebben veel kennis van technologie en zijn vaak goed met computers. Hun doel op aarde kan ook zijn om de ontwikkeling van de technologie bij te dragen.

Voor de meeste sterrenmensen is dit hun eerste leven op aarde.  En omdat sterrenmensen zeer gevoelig zijn, kunnen alle sensaties en emoties die op hen af komen hen nog wel eens teveel worden. Ze zijn het meest gevoelig van alle aarde engelen typen. Sterrenmensen zijn juist door hun sensitiviteit vaak goede (reiki) helers. Ze voelen ze zich aangetrokken tot heilige geometrie en codes.

sterrenSterrenmensen hebben vaak een verleden met pesten, omdat zij anders zijn. Helaas geldt dit voor de meeste aarde engelen typen. Sterrenmensen kunnen een grote heimwee kunnen voelen naar hun “thuis” .
Als gevolg hiervan zitten ze zijn vaak met hun hoofd thuis, tussen de sterren.  Dit is ook de reden dat sterrenmensen nog als eens ongeaard kunnen zijn en daardoor ook vergeetachtig.

Enkele kenmerken waaraan sterrenmensen te herkennen kunnen zijn:

  • Sterrenmensen zijn bijzonder gemakkelijk te herkennen aan hun bijzondere ogen. De ogen van sterrenmensen stralen van binnenuit. Hun ogen wijken af  in de zin van een bijzondere vorm van de ogen, oogleden of de kleur.
  • Sterrenmensen vallen niet graag op en dragen graag praktische kleren.
  • Mannen zijn vaak wat langer en dunner. Vrouwen wat kleiner en kunnen steviger zijn.
  • Sterrenmensen kunnen afstandelijk en zelfs koel overkomen. Dit heeft ermee te maken dat ze in het sterrenstelsel anders communiceren dan hier op aarde. Het is gewoon moeilijk voor hen.

Tips voor de sterrenmensen

  • Zorg ervoor dat je goed geaard bent. Dit zorgt er onder andere voor dat je je emoties (van jezelf en anderen) gemakkelijker loslaat.
  • Zoek gezelschap van andere sterrenmensen op. Sterrenmensen komen het meest tot hun recht met andere sterren om zich heen.

 Op de Fair:

Sterrenmensen kunnen op de Fair andere sterrenmensen ontmoeten.  Ze kunnen baat hebben bij de workshops en  kunnen wellicht kristallen vinden die hen ondersteunen.

Bronnen: Linda Goodings- De Aarde Engel