landhuisDe Earth Angel Fair vindt plaats op 28 Juni 2015 in het Landhuis van Landgoed de Horst.

Landgoed de Horst: De Horst 1 3971 KR Driebergen

Overnachten: Er is een mogelijkheid om te overnachten op het Landgoed. Neem daarvoor contact op met de locatie op via mailadres: welcome@landgoeddehorst.nl
Kijk voor meer informatie en boekingen op de website van het Landgoed.

Parkeren P3: P-terrein nabij Landhuis
(gebouw 1), waar receptie is gevestigd

  • aanrijdroute via Hoofdstraat, LET OP fietsers
  • 50 plaatsen, indien vol gebruik P1 of P2
  • advies gebruik; bij verblijf en afspraken in het Landhuis, het Koetshuis, de coachketen en de Orangerie
    Indien een P-terrein vol is verzoeken wij u beleefd op een ander P-terrein een plek te zoeken. Bij het parkeerterrein treft u een plattegrond van het landgoed aan met daarbij de vermelding van de plaats van activiteiten.                 

Bereikbaarheid
Vanuit de richting Schiphol U verlaat Schiphol en neemt de A4 Utrecht. Vervolgens neemt u afslag Badhoevedorp en voegt u in op de A9 Amstelveen/Utrecht. Bij knooppunt Holendrecht voegt u in op de A2/E35 Utrecht. Bij knooppunt Oudenrijn neemt u de A12/E30/E35 Arnhem. Rijdend op de snelweg A12 Utrecht/Arnhem, neemt u de afslag Driebergen/Zeist (afrit 20). Onder aan de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf en blijft u deze weg (N225) door Driebergen volgen. Aan het einde van de bebouwde kom gaat u op de rotonde linksaf (richting Austerlitz). Na 200 meter (net voorbij het bord maximaal 50 km/uur) vindt u de oprit van het landgoed aan uw rechterkant.

Vanuit de richting Utrecht Rijdend op de snelweg A12 Utrecht/Arnhem, neemt u de afslag Driebergen/Zeist (afrit 20). Onder aan de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf en blijft u deze weg (N225) door Driebergen volgen. Aan het einde van de bebouwde kom gaat u op de rotonde linksaf (richting Austerlitz). Na 200 meter (net voorbij het bord ʻmaximaal 50 km/uurʼ) vindt u de oprit van het landgoed aan uw rechterkant.

Vanuit de richting Arnhem Rijdend op de snelweg A12 Arnhem/Utrecht, neemt u de afslag Driebergen/Zeist (afrit 20). Onder aan de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf en blijft u deze weg (N225) door Driebergen volgen. Aan het einde van de bebouwde kom, gaat u op de rotonde linksaf (richting Austerlitz). Na 200 meter (net voorbij het bord ʻmaximaal 50 km/uurʼ) vindt u de oprit van het landgoed aan uw rechterkant.

Openbaar vervoer
vanaf NS-station Driebergen/Zeist Shuttleservice: vanaf de taxistandplaats bij het station rijdt er tussen 8:00-10:00 uur en tussen 16:00-19:00 uur een shuttlebus naar Landgoed de Horst. De bus rijdt op biogas en is daarmee CO2-neutraal! Kosten € 6,40 per persoon. Meer informatie en reserveren op www.ikreisgroen.nl.

Taxi: Bestax B.V. biedt vanaf de taxi P-plaats bij het station vervoer naar Landgoed de Horst. Indien geen taxi aanwezig, bel: 0334 765 765, de taxi komt binnen 15 minuten (7 dagen in de week, van 6.00 tot 22.00 uur).
Bus: bus 50 of 56 richting Doorn (elk kwartier), ʼs avonds en in het weekend om het half uur. Reisduur is ongeveer 10 minuten tot de bushalte “Akkerweg”, gelegen aan de Hoofdstraat. U steekt de Hoofdstraat over en ziet aan uw linkerzijde de entree van Landgoed de Horst. OV-fiets: fietsenstalling geopend ma – vr van 7:00 – 20:00 uur. Het is 10 à 15 minuten fietsen. www.ov-fiets.nl