Hoewel er veel bekend is over kristallen vind ik het leuk om mijn ideeën over en ervaringen met kristallen met je te delen.

engelKristallen zijn voor mij: bijzondere energieën, tastbare schatten met een eigen wezen.
Ze zijn altijd meer dan dat je op het eerste oog ziet, een mooie steen. Als je de tijd neemt om ze te leren kennen laten ze je steeds meer en meer van hun kern(kwaliteiten) zien.

Voor mij zijn kristallen soms van onschatbare waarde, die niet in geld uit te drukken is.
Vaak heeft dat te maken met de (wezens) die ze kunnen bevatten. Sommige kristallen dragen engelen in zich, andere draken, regenbogen en weer andere zijn ware meesters (zoals de kristallen schedels).
Ik ben mijn leven lang al dol op kristallen en zolang ik me kan heugen heb ik ze om me heen gehad. Of dat dit te maken heeft met mijn andere levens, waar binnen ik als geïncarneerde wijze, al eonen met deze schatten samenwerk weet ik niet. Ik weet alleen dat ze mijn leven verrijken en dat ik ze niet wil missen.

Kristallen zijn in staat je heling te geven en ze kunnen je ondersteunen bij de processen die je doormaakt. Mijn persoonlijke ervaring met kristal reading is dat het kristal je precies vertelt waar je staat, wat de lessen zijn en hoe het je kan ondersteunen.

Kristallen zijn zeer gevoelig en nemen gemakkelijk energieën (en kennis) op.
Daarom is het belangrijk ze regelmatig te ontladen/ reinigen en weer op te laden. Zorg goed voor je kristallen dat verdienen ze!

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen ‘kristal taal’ kan verstaan. Net bij het communiceren met engelen is het handig te weten wat je voorkeurs kanalen zijn.  Ben je een ziener, een voeler, helderhorend of een weter ? Wanneer je dat weet is het (ge)makkelijk om met kristallen te communiceren.

Bron: Linda Goodings – De Aarde Engel

Op de Earth Angel Fair zullen ook deze schatten der natuur zeker niet ontbreken. Je vind er kristallen in allerlei vormen en maten waaronder ook de schedels en de drakenschedels. <3 Uiteraard kunnen de standhouders en de readers je adviseren bij je keuze van een kristal.