Earth Angel Fair Testimonials Standhouders

Linda heeft met hart en ziel gewerkt om deze mooie plek te bemachtigen.Het was een pracht fair, die veel mooie verbindingen had, een fijne energie, met mooie mensen en leuke standhouders.
De sfeer was prima. Dank je wel voor de Fair en de mogelijkheden. Ik kom volgend jaar graag terug

Met hartelijke groet, Erik Roesink- Innerchanges
(Midzomer 2015)

Dhr E. Roesink - Inner changes

Doorheen het doorzettingsvermogen in haar missie slaagt Linda Goodings erin om Aarde Engelen samen te brengen om zo hun kracht te verspreiden in de wereld. Dmv. de Earth Angel Fair heeft ze een perfecte aansluiting gevonden met de buitenwereld daar waar nog velen zoekende zijn op hun persoonlijk pad van Verlichting. De uitstraling van de Earth Angel Fair kan niet positiever en voelt helemaal veilig voor elk hart.

Ik ken Linda als een onafhankelijke vrouw waarin ze een toonbeeld afgeeft; ze ‘weet’ simpelweg dat de wereld deze Fair nodig heeft!! Michele Q- Lightworker. dec 2014

Michele Q- Lightworker.dec 2014

Wat een fantastische Earth Angel Fair. Een heerlijke dag vol met prachtige collega’s en schitterende bezoekers voor een coaching/healing/reading consult. Een dag om nooit te vergeten, Dankbaar voor zoveel moois!

Iris Boonstra Dec 2014

Wat was het weer een feest! De Earth Angel Fair van afgelopen zondag. Heerlijk om te zien dat alle Engelen zowel de readers, healers, coaches als de winkelstands én de bezoekers zich weer even in een hemel op aarde waanden. Dankjewel Linda voor de geweldige organisatie en inzet die je hebt laten zien om deze fair wederom tot een groot succes te maken. Ik heb er van genoten en je ziet me zeker weer volgend jaar! dec 2014

Anoniemdec 2014

Hierbij wil ik Linda Goodings ten harte aanbevelen, ze heeft de Earth Angel Fair Midwinter Retreat weer met liefde verzorgd! Alles was weer goed geregeld van locatie tot lunch en alles wat erbij komt tot in de puntjes verzorgd; met oog voor detail. Ze heeft een prachtige kwaliteit om mensen te verbinden en kan zo door samenwerking grote dingen neerzetten. Een lief, betrouwbaar maar ook krachtig persoon; ook als er even leiding nodig is. Dank je wel Linda, ik hoop je snel weer te zien en veel succes met de organisatie voor de volgende Earth Angel Fair. Jolijn Gouweleeuw-Noorland- Eigenaar Praktijk Engelenheart Dec 2014

Jolijn Gouweleew

Linda is een geweldige organisator. De earthangelfair was wederom een goed georganiseerd feest. Daarnaast is Linda een fantastisch engelentherapeut. Alle dank voor je inzet en positieve energie. Wendy van Raam – Directeur Stichting Groei! Eigenaar Intense-kindercoaching en Atelier ‘Anders’. Dec 2014

Wendy van Raam

Wat een fantastische Earth Angel Fair. Een heerlijke dag vol met prachtige collega’s en schitterende bezoekers voor een coaching/healing/reading consult. Een dag om nooit te vergeten, Dankbaar voor zoveel moois! Iris Boonstra – Dancing Butterflies. Dec 2014

Iris Boonstra

14tn“Linda is a great organisator of events that are heartfelt.”  Irene Verdoorn artist at  Angel in the room.

Irene Verdoorn

Linda Goodings heb ik ontmoet als een warm open mens. Die dicht bij de engelen staat en ook tijdens haar healingen.. Zij is een Angel. Tijdens de Earth Angel Fair een ware gastvrouw met verantwoordelijkheid. Ferna Pols Ayurvedische Therapeut Eigenaar van Tri Dosha Ayurvedea Praktijk en Floatcenter Rotterdam. Namaste.

Ferna Pols

Goedemorgen Linda, Allereerst wil ik je bedanken voor de bijzonder mooie dag gisteren op de Earth Angel Fair. Mijn vriendin en ik vonden het heel speciaal om dit met elkaar de delen en te ervaren. Ook mijn gesprek/sessie met Jamilla nam een hele bijzondere wending, hieruit kwam voor mij zeer waardevolle informatie naar voren. Hartelijke groetjes B. de W.

Mw B. de W.

Earth Angel Fair Testimonials Bezoekers

Goedemorgen Linda, Allereerst wil ik je bedanken voor de bijzonder mooie dag gisteren op de Earth Angel Fair. Mijn vriendin en ik vonden het heel speciaal om dit met elkaar de delen en te ervaren. Ook mijn gesprek/sessie met Jamilla nam een hele bijzondere wending, hieruit kwam voor mij zeer waardevolle informatie naar voren. Hartelijke groetjes B. de W. (2014)

Mw. B. de W

Hi meis, Complimenten! Wat een mooie dag heb je voorbereid…..!! Echt hoor, fijne standhouders, een fijne energie, fijne plek…. En ook fijn voor de stayokay trouwens dat er vandaag zoveel liefde is ontvangen :-) 

Hoewel het de eerstekeer is, voeljewel de sfeer van eenheid (zoekend) onder de mensen. Mooi om te zien dat jeallehulpkrijgt en dat je zo zichtbaarvooriedereen met iedereen het licht verspreidt. En de lijnen met al die mensen dan…. WOW!!!!!  De lezingonder de boom vond ik ookmooi en krachtig. Letterlijk in verbinding, geen verheven afstandelijk verhaal, maar gewoon samen… Dank je, lieve Linda, Lieve groet, Suzie <3 P.S: leuk jurkje!! (2014) [/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src='' name='Mw. S. Jansen' subtitle='' link='' linktext=''] Bedankt om zo iets prachtigs te organiseren. Mijn vriendin en ik hebben er heel veel van genoten. S. Jansen” (2014)

mw. Suzie

Geweldige fair… mooie boodschappen gehad… heerlijke energie opgedaan… super J. Simons”

Dhr. J. Simons

“Bedankt voor een fijne dag. C Hoek”

 

Dhr. C.Hoek

Het was een inspirerende dag lieverds! A. Ravensteijn”

mw. A. Ravensteijn

Ik heb ook heel erg genoten van je geweldige lieve ontvangst en voelde me zeer welkom. Thea” (2014)

Mw. Thea

“Leuk je even persoonlijk gezien/ontmoet te hebben Linda. Het was een mooie dag. E.Epping”

Mw. E. Epping

“Het was hartverwarmend, dank jullie wel C. Van Vlies” (2014)

Mw. C van Vlies

“Het was een super dag en super georganiseerd, er stroomde zoveel liefde warmte het was geweldig en mijn mooie engelen wauw E. Repping. (2014)

W. Repping

Fantastische fair gehad, grote diversiteit in de kramen en in het aanbod in readings ed. We hebben mooie readings gehad en prachtige engelenboodschappen meegekregen! Dit was de 2e keer dat we er waren, en we kijken nu alweer uit naar de volgende!

Bezoeker Earth Angel Fair
Zondag voor het eerst de Earth Angel Fair bezocht. Het programma wat ze hadden samengesteld was zo mooi dat ik nauwelijks van het mooie weer heb genoten. De meditaties, lezingen, dans, alles werd heel professioneel en met liefde gebracht.
Bezoeker Earth Angel Fair

Het was de eerste keer dat ik jullie bezocht maar ik vond het super! De rake readings en vriendelijke mensen. Voelde heel goed onder gelijkgestemden te zijn ook al voel je niet bij alles dezelfde binding. Wat een fijne belevenis, ik ben er de volgende keer

Bezoeker Earth Angel Fair
De fair is goed georganiseerd met een ruim aanbod van diverse pluimage, van healing tot drums, stenen en yoga enz. De Horst is een mooie locatie met ruimte voor rust en ontmoeting. Zeker aan te bevelen.
Bezoeker Earth Angel Fair

De Earth Angel Fair was een heel bijzondere Fair. Heel divers en mooie mensen ontmoet. Mensen die goed met hun vak bezig zijn. Een echte aanrader dus.

Bezoeker Earth Angel Fair

Dank voor de mooie dag het was erg mooi en het voelde ook allemaal zo goed. Graag tot ziens!!xx
Prachtige fair, super sfeertje met heel veel mooie producten en mensen!!

Bezoeker Earth Angel Fair