tt

Verslag Despacho ceremonie

Door: Margo Scharphorn

Allereerst wil ik graag mijn dankbaarheid uitspreken naar alle mensen die deelgenomen hebben aan deze prachtige ceremonie, zonder jullie had ik deze ceremonie niet neer kunnen zetten.
Tevens wil ik heel graag ook mijn dankbaarheid uitspreken naar alle kinderen voor hun mooie intenties voor hunzelf of voor de wereld. Want wij geven deze wereld weer door aan hun. En in het bijzonder wil ik nog even mijn vuurman Erik bedanken voor een prachtig vuur wat hij gemaakt heeft.

Dan de boodschap van het vuur.
Vanaf het moment dat het aanging was het hongerig naar meer en naar wat wij voor het vuur hadden gemaakt. Het wilde graag gaan transformeren dat wat getransformeerd mocht worden.
Toen het offer op het vuur werd geplaatst werd het ook in dankbaarheid ontvangen en opende het zich zodat alle gebeden met de Adelaar naar de spirits kon gaan. Er werd datgene ook “opgegeten” wat ons als individuen of voor de gehele mensheid niet meer dient.
Er vormde zich een hart het binnenste was nog zwart maar de randen werden al wit. En er kwam witte rook van het offer af. Wat betekent dat de gebeden verhoord zijn.
De maïs die er in is gegaan als symbool voor het goud wat wij altijd bij ons dragen transformeerde en ging open. Het goud zal nu stralen vanuit alle harten. Van hart tot hart.
Er is heel veel opgeruimd in de harten van de mensen. Op persoonlijk vlak, maar ook op het vlak van de mensheid.
Langzamerhand werd er steeds meer getransformeerd. Door een bezoekster zijn er nog witte rozenblaadjes rond het vuur gelegd om de spirits persoonlijk te bedanken.
Op het laatst was er nog een klein stukje zwart en de rest was wit. Dit stukje ging via het lucht gat naar de aarde. Dit was nog iets wat het daglicht nog niet kon verdragen en nog niet zichtbaar gemaakt kon worden.

Boodschappen van de spirits voor de mensheid.
We hebben nu echt de eerste stap gezet om te transformeren van onze buikenergie naar het hartcentrum.
Een prachtige basis voor een mooiere wereld die we doorgeven aan de komende generaties.
Er komt heelheid, datgene wat nog niet in het daglicht gezet kon worden zal op termijn in alle harten van de mens geopenbaard worden.
Dit is tijdens 2012 reeds geactiveerd en vanaf nu beschikbaar voor iedereen. Mensen die nog een duwtje nodig hadden om vanuit hun hart te leven gaan dat op kort termijn ook doen en vele zullen volgen. Wij zullen ons weer gaan verbinden met elkaar en al het leven om ons heen vanuit deze hartverbinding.
Volg je hart, zij weet de weg.

De uitwerking van alle intenties zullen de komende maanden in gaan dalen en zullen op de manier waarop het per individu gepast is aangeboden worden je hoeft het alleen maar te ontvangen.
Graag sluit ik af met nogmaals mijn dankbaarheid uit te spreken voor alle mooie intenties voor de mensheid en voor de prachtige persoonlijke intenties die getransformeerd of gemanifesteerd mogen worden. En dat ik daar een klein aandeeltje in hebt mogen zijn samen met jullie.

Van hart tot hart,

Margo Scharphorn