Meet the Crew

Organisatie en grondlegger

linda_DeAardeEngel

Linda Goodings is eigenaar van De Aarde Engel en de initiatiefneemster en organisator van de Earth Angel Fair. Linda is een mystic angel, een combinatie van een wijze/ geïncarneerde engel met een lijntje naar Aartsengel Rafael.

Linda heeft een passie voor het verbinden van mensen. Het bundelen van krachten met collega entrepreneurs om zo samen iets moois neer te zetten. De Earth Angel Fair is hier een goed voorbeeld van. Verder schrijft Linda columns, artikelen en engelenberichten voor diversen media. En organiseert zij regelmatig workshops om mensen in contact te brengen met hun engelen en intuïtieve gaven.

Binnen praktijk De Aarde Engel zij werkt als gecertificeerd reader/ healer. Linda volgde haar opdelingen onder andere bij Doreen Virtue (Angel Therapy Practitioner® – ATP) en Steven Thayer. (IET® Master Instructor Trainer). Hiernaast is zij (als Indigo) geboren met sterk mediamieke gaven. Bij de Aarde Engel kun je terecht voor;

Gastvrouw van de Earth Angel Fair

Agnes (98)

Agnes Lindhout van Le Papillion is op dit moment de engel op de rechter en linker schouder van Linda 😉  Als Gastvrouw zal ze aanwezig zijn op de Fair om als engel op te treden waar nodig.

Agnes is eigenaar van praktijk Le papillion. Binnen haar praktijk bied zij Coaching en Healing voor de vrouw die met een open en bevrijd hart wil leven

http://www.lepapillion.nl/