3896p184nvlru61k46ids1tgrmil11i41 (1)

Met zielskinderen bedoel ik ”kinderzielen’. Zowel de jongere als de oudere zielen die hebben besloten (weer) te incarneren. Ze hebben hun ouders gekozen en gaan vervolgens het proces van conceptie, zwangerschap en geboorte in.

Voor de incarnatie worden vaak afspraken gemaakt omtrent de ouder-kind relatie en de daarbij gekozen lessen, voor deze of andere levens.
Ouders en kinderen die in dit leven samen zijn, hebben vaak al meerdere levens samen gehad.  In andere levens kan de relatie ook ouder-kind geweest zijn maar dit hoeft niet. Het kan bijvoorbeeld ook broers en zus of man en vrouw geweest zijn.

Als er uitdagingen in de kindertijd zijn is het zinvol om ook naar karma te kijken. Dit, omdat er sprake kan zijn van ‘meegenomen’ lessen. Wanneer karma inzichtelijk wordt gemaakt en gebalanceerd wordt, kunnen schijnbare problemen of klachten verdwijnen. De les is immers geleerd.

Op bepaalde momenten in je leven, zoals in de zwangerschap, kunnen bepaalde ‘emotionele problemen’ zich versterken. Althans zo lijkt het, vaak zijn dit thema’s die al langer spelen maar waar je in de zwangerschap niet meer onderuit kan. Het wil NU geheeld worden!  Je hebt dus niet alleen ‘lichamelijke nesteldrang’ in een zwangerschap, maar eigenlijk ook geestelijk of spiritueel. Dit dient natuurlijk doel dat een en ander geheeld wordt en de weg vrijgemaakt voor de baby.

In de kraamtijd gaat dit interessante proces verder. Hier kun je tegen situaties aanlopen waarin je zelf als baby tekort kwam. Weer een gelegenheid om te helen. Ik heb zelf een miskraam en een missed abortion, curettage meegemaakt. Uit ervaring weet ik dat er bij een miskraam sprake kan zijn van karma of dat er een contract met de incarnerende ziel is. Soms heeft een ziel genoeg aan een stukje van het incarnatie proces om lessen te voltooien.

De aartsengel die betrokken is bij de jongere kinderen, is aartsengel Gabriel. Zij staat je bij in de periode van conceptie, zwangerschap tot aan de geboorte. Gabriel is ook te vinden rondom vruchtbaarheidsprogrammas als IVF.

Bron Linda Goodings De Aarde Engel

Op de Earth Angel Fair zijn mediums aanwezig die antwoord kunnen  op vragen rondom conceptie en zwangerschap en zielskinderen. Ook kun je terecht met vragen over je overleden dierbaren.